Outbound

Retention
Vi ringer proaktivt til eksisterende kunder, for at fastholde kunden.

Winback
Vi ringer til kunder, der har skiftet selskab, for at vinde dem tilbage igen.

Nysalg
Vi ringer canvas til potentielle kunder, for at nysælge.

Inbound

Save-Desk
Vi tager telefonen for vores samarbejdspartnere, når deres kunder
ønsker at opsige deres abonnement. Vi er specialiseret i at ”save” disse kunder.


Support & kundeservice
Vi hjælper vores kunder med simple kundeservice opgaver, hvor fokus
er på mersalg og god kundeservice.

Mødebooking

SalesPartners TM har mere end 20 års erfaring med træning og eksekvering af mødebooking. Mødebooking er en helt særlig disciplin, hvor mødebookeren forventes at kunne have en seriøs dialog med en beslutningstager i en given B2B virksomhed.

Hos SalesPartners TM har vi alle værktøjerne til at sikre, at du får tilknyttet en mødebooker, der kan skabe kontinuerligt inflow af nye kundemøder til din forretning.

Field Marketing

SalesPartners er blandt Danmarks største Field Marketing aktører. Vi arbejder for store kommercielle virksomheder, såvel som NGO’er. Vi er kendt for at være særdeles kvalitative, og altid arbejde med stor respekt for dét brand vi repræsenterer.

Som en af Danmarks største aktører inden for Field Marketing, kan vi tilbyde en stor volumen af nye kunde/medlemmer fra hele Danmark, uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Bliv kunde

SalesPartners TM er en seriøs forretning. Vi forstår, hvad det vil sige, at drive en langsigtet og professionel virksomhed. Vi er strategisk samarbejdspartner med flere af Danmarks største og førende virksomheder. Hverken fordi vi er billigst, eller fordi vi er størst – men fordi vi altid har fokus på at skabe størst muligt afkast til vores kunder, uden at gå på kompromis med salgskvaliteten!

Vi tager altid gerne en uforpligtende dialog om
hvordan vi kan skabe vækst for din virksomhed.